Onderhoud:
Het uitgebreide assortiment van Berns Verhuur & Steigerbouw BV wordt gekenmerkt door zowel kwaliteit als ook kwantiteit. Onze producten voldoen aan de strengste normen en worden uitstekend onderhouden. Wij garanderen dat al onze materialen veilig en in topconditie zijn.

Elektrisch handgereedschap:
Ons volledige assortiment elektrisch handgereedschap voldoet aan de kwaliteitsnorm NEN3140. Dit betekent dat door middel van periodieke controles en onderhoud de veiligheid en kwaliteit optimaal blijft.

Reparatie en keuringen:
Berns Verhuur & Steigerbouw BV verzorgt ook voor u alle reparaties en keuringen van elektrisch handgereedschap, bouwliften en steigermateriaal.

 Bedrijfsprofiel:
Hub Berns is in 1992 begonnen met een eenmanszaak als steigerbouwer. Door de snelle groei van het bedrijf, is Hub Berns in 1996 begonnen met de nieuwbouw van het bedrijfspand aan de Koperslager 1 te Heerlen. Hier is hij ook gestart met de verhuur en verkoop van gereedschappen en bouwmachines. Ook kon men toen al terecht voor de huur van tenten. Daarna is het bedrijf verder gegroeid en is het assortiment steeds uitgebreider geworden. Inmiddels is Berns Verhuur & Steigerbouw BV uitgegroeid tot een zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf in de regio Parkstad.

ISO 14001/BS8800:
Sinds mei 2008 is Berns Verhuur & Steigerbouw BV in het bezit van het ISO14001/BS8800 certificaat. ISO 14001 is de wereldwijd toegepaste normering om milieumanagement- systemen op te zetten en te toetsen. Ons milieuzorgsysteem is ISO 14001 gecertificeerd. We borgen alle aspecten van ons milieuzorgsysteem met interne audits én door ieder jaar een externe instantie een milieu-audit te laten uitvoeren.