Openingstijden:

Maandag 07:30 - 17:00
Dinsdag 07:30 - 17:00
Woensdag 07:30 - 17:00
Donderdag 07:30 - 17:00
Vrijdag 07:30 - 17:00
Zaterdag 07:30 - 12:00
Zondag Gesloten

Deze site is eigendom van Berns Verhuur & Steigerbouw BV. De gepresenteerde informatie is door ons met de grootste zorg samengesteld en wordt uitsluitend ter beschikking gesteld aan ge├»nterseerden in het kader van een algemene presentatie van Berns Verhuur & Steigerbouw BV op het world wide web (www). Een en ander wordt beschermd door het auteursrecht, of enig ander intellectueel eigendomsrecht.

Door de bezoeker van deze site noch door derden kan ooit enig recht of enige aanspraak aan dit bezoek en/of de op deze site gepresenteerde informatie ontleend worden. Een bezoek aan de site en/of het downloaden en/of opslaan van informatie van deze website doet geen enkele rechtsverhouding, hoe ook genaamd, met Berns Verhuur & Steigerbouw BV en/of diens medewerkers ontstaan.

Berns Verhuur & Steigerbouw BV attendeert u erop dat emailverkeer niet per definitie als vertrouwelijke informatie wordt behandeld.

Berns Verhuur & Steigerbouw BV wijst iedere vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade hoe ook genaamd als gevolg van de toegang tot en/of het gebruik van de informatie op deze website en de daaraan gerelateerde webapplicaties uitdrukkelijk af.